interieur decoratie restauratie vergulden kleuradvies


Een frisse blik op schilderwerk


Of het nu je wanden zijn, je plafonnetje opgefrist moet worden, of dat je toch de kast van oma bij het interieur wil betrekken.

Maar misschien wil je die authentieke voordeur wel houden, of dat oude keukenraam opgeknapt hebben.

En wat als je eigenlijk geen idee hebt wat je wilt? Dan kan een kleuradvies je helpen.

't skilderwiefke weet raad om te zetten in daad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Marianne Stam is
't skilderwiefke

Onbevreesd gaat ze de schilderuitdaging aan.
Creatief en inspirerend, respectvol met aandacht voor detail.


interieur
decoratie
Restauratie

Je interieur in een andere kleur, of gewoon opgefrist wit, al heb je daar ook veel tinten in.
Verguld, gehout of gemarmerd, of een speciaal patroon op de wand, maar ook je tafel of kast, zodat deze ook weer in je interieur past.


schilderprojecten van 't skilderwiefke

“En?” vroeg een klant mij: “wat doe je nog meer dan ons plafond van de badkamer weer schimmelvrij maken en witten? Volgens mij kan jij nog veel meer!”

Dat klopt, ‘t skilderwiefke schildert niet alleen plafonds, maar ook wanden en binnentimmerwerk zoals inbouwkasten, lambriseringen, raam- en deurkozijnen, het hele interieurwerk. Alles even zorgvuldig, in de juiste verf en in de kleur die jij voor ogen hebt.

Laatst nog vier deuren van een eeuw oud, dik in de lijnolieverf met daarop andere verfsoorten. Soms wel tien lagen in totaal. Bij het verwijderen van de platen die ooit in waren kwamen de originele panelen in oude tinten naar voren. Nu omgezet naar een fris mat wit uiterlijk met een milieuvriendelijke verf. Ze kunnen weer een eeuw mee.

Nu koos deze klant voor witte deuren, maar je kunt ook je deur dezelfde kleur geven als je muur, zodat deze in de muur opgaat. Mocht je nu niet uit de kleuren komen, mag je mij ook altijd bellen of mailen. Een kleuradvies gaat altijd gepaard met een verfadvies. Want elke opdracht vraagt om een ander type verf, er gaat nooit zomaar een potje verf overheen. Daarover volgende keer meer.